Einde Kalkaanslag
100 dagen geld terug garantie
Goedkoop, eenmalig €159
Onderhoudsvrij

Waterontharder: Bespaar tot wel €500 per jaar met onthard water!

Een waterontharder is een apparaat dat ervoor zorgt dat water onthard wordt. Je bent vast benieuwd hoe dit in zijn werk gaat. Bij de magnetische waterontharder van waterontkalkerkopen.nl werkt het als volgt:

Waterontharder thuis voorkomt kalk

Water beschikt over verschillende mineralen, twee daarvan zijn:
– Magnesium
– Calcium

Deze twee mineralen binden zich in het water en kristalliseren, dit veroorzaakt kalk. Dit gaat vast zitten aan de leidingen en in alle apparaten in huis waar water doorheen loopt (vaatwasser, wasmachine, waterkoker etc.) Het resultaat hiervan is dat deze apparaten minder goed gaan functioneren en kapot kunnen gaan.

Kalk zet zich af op verwarmingselementen van apparaten. Op je CV ketel, vaatwasser, douchekop en waterkoker heb je vast wel eens een laagje met kalk gezien. Dit laagje kalk zorgt ervoor dat het opwarmen van deze elementen langer duurt. Een kalklaag van 2 millimeter zorgt er al voor dat er 20% meer energie verbruikt moet worden. Zonder een ontharder kan het energiegebruik zelfs 70% meer energie gebruiken.

Een waterontharder thuis zorgt er naast het besparen van energie ook voor een besparing in het gebruik van zeep en shampoo. Doordat er met een ontharder minder kalk in het water zit hoef je minder shampoo en zeep te gebruiken (tot wel 70%). Dit is niet alleen goed voor de portemonnee maar ook voor het milieu, omdat je minder schoonmaakmiddelen gebruikt voor hetzelfde resultaat. De kleine waterontharder Magiko 5000 zorgt ervoor dat je apparaten langer meegaan.

Geen kalkaanslag meer met onthard water

Je ziet op theeglazen ook vaak een lichte kalkaanslag. Door het gebruik van een ontharder worden glazen weer een stuk glanzender, waardoor je hele vaat er weer een stuk beter uitziet. Met een waterontharder krijgt kalk geen kans meer nare kalkaanslag achter te laten. Dit scheelt veel werk met het schoonmaken van bijvoorbeeld kranen en de douche in de badkamer.

Conclusie: Ontharden van water maakt je leven makkelijker

Waterontharders zorgen ervoor dat kalk geen kans meer heeft om negatieve invloed uit te oefenen op je apparatuur. Het gaat je veel energie besparen door een magnetische waterontharder aan te schaffen. Het gaat je veel tijd besparen doordat je met de Magiko 5000 geen kraan meer schoon hoeft te maken met kalkaanslag, de krachtige magneet heeft ervoor gezorgd dat de kalk niet kan ontstaan. Probeer de Magiko 5000 uit voor maar €159 en bespaar tot €500 per jaar!

Vrouw Drinkt Onthard Water waterontharder
Schuiven naar boven
BEL ME NU
+
Bel mij!