Einde Kalkaanslag
100 dagen geld terug garantie
Goedkoop, eenmalig €159
Onderhoudsvrij

Over Ons

Wij van Waterontkalkerkopen.nl zijn ervan overtuigd dat iedereen moet kunnen genieten van onthard water. Veel mensen hebben deze mogelijkheid niet omdat de aanschaf vaak duur is, daarom komen wij met een betaalbare oplossing.

Visie 123-waterontharders.nl

Op lange termijn willen wij zoveel mogelijk mensen laten genieten van onthard water. Wij geven om een goed product en de daarbij horende service. De sterke magneet van de Aquamag 7000 zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van kalkaanslag en de vele andere voordelen. Als je vragen hebt, horen wij dat heel graag en adviseren we je over de mogelijkheden.

Zorgeloos

Wij willen een ieder zorgeloos gebruik laten maken van ons innovatieve product om water te ontharden. Daarom hebben we een scherpe prijs van €159 en 100 dagen bedenktijd. Er is dus voldoende ruimte/tijd om de Aquamag 7000 te testen indien je dat nodig vindt, zonder dat je gelijk honderden euro’s uit hoeft te geven aan een duur systeem. 

Aquamag 7000

De antikalk mangeet die gebruikt wordt is de Aquamag 7000. Deze magneet is gemaakt van zeer hoge kwaliteit materiaal, met een zeer krachtige magneet. Dit zorgt ervoor dat magnesium en calcium niet kristalliseren en voorkomen zo kalkaanslag.

Waarom magnetische Aquamag 7000?

De antikalk magneet die gebruikt wordt is de Aquamag 7000. Deze magneet is gemaakt van zeer hoge kwaliteit materiaal, met een zeer krachtige magneet. Dit zorgt ervoor dat magnesium en calcium niet kristalliseren en voorkomen zo kalkaanslag.

Prijs Aquamag 7000

Waterontkalkerskopen.nl vindt een hoge aanschafprijs van een waterontharder onzin. Voor maar €159 kan je genieten van zacht water, heb je geen last van de kalkaanslag en bespaar je wel tot €500 per jaar op schoonmaakmiddelen en je energierekening.

Schuiven naar boven