Einde Kalkaanslag
100 dagen geld terug garantie
Goedkoop, eenmalig €159
Onderhoudsvrij

Magnetische Waterontharder: Geniet van Kalkvrij water!

Waterontkalkerskopen.nl heeft een zeer krachtige magnetische waterontharder, genaamd Magiko 5000. Door de combinatie van de krachtige magneten en het krachtige systeem wordt het kristalliseren van de mineralen: magnesium en calcium voorkomen. Als deze mineralen gaan kristalliseren ontstaat er kalk. Kalk in leidingen en apparaten heeft een negatief effect op apparatuur.

Product Magnetische Waterontharder Magiko 5000

Negatieve resultaten ZONDER gebruik van een magnetische waterontharder

Hieronder een paar voorbeelden van deze negatieve effecten van kalk, dit kan voorkomen worden de magnetische ontharder Magiko 5000.

Door kalkaanslag stijgt je energierekening. Kalk zet zich af op warmte elementen, veel voorkomende plekken zijn de CV ketel, waterkoker en kranen. Deze kalkaanslag zorgt ervoor dat het langer duurt voordat de apparaten opgewarmd worden. Dit kost veel energie, een dun laagje kalk kan al zorgen voor een verhoging in energiegebruik van 20%, in extreme gevallen kan het zelfs 70% meer energie verbruiken dan kalkvrij.

Dure apparatuur gaat kapot door kalk. Een koffiezetapparaat heeft een warmte element dat het water verwarmd, door de kalk ontstaat er een soort isolatielaag op het warmte element, wat het water verwarmt. Het duurt langer voor het water warm wordt en dat kost veel energie kost.

Kalkaanslag kan de waterdruk verminderen of zelfs stagneren. Dit komt vaak voor bij elektrische boilers en waterleidingen. Het is van groot belang dat deze problemen verholpen worden (bijvoorbeeld met een magneet waterontharder), daarom is het gebruik van een waterontharder cruciaal.

Resultaat van water ontharden met magneet

Je bespaart jezelf veel tijd en geld bij het gebruiken van een waterontharder, het scheelt je heel veel energiekosten. Het schoonmaken van kalk is een vervelend klusje wat veel tijd kost, met een waterontharder zal je daar aanzienlijk minder last van hebben. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over kalk in je huis.

Conclusie over gebruik van magnetische waterontharder

Een magnetische waterontharder zorgt ervoor dat de mineralen magnesium en calcium niet kristalliseren (waardoor kalk ontstaat). Een kalkvrij huis scheelt je veel geld op gebied van energie en kosten van schoonmaakmiddelen, tot wel €500 per jaar en op het behoud van je apparatuur. De Magiko 5000 zorgt ervoor dat huidige kalkaanslag geleidelijk verdwijnt. We zijn er van overtuigd dat je veel plezier zult hebben van deze magnetische waterontharder. Probeer het nu en bespaar veel geld op je energierekening.

Prijs van magnetische waterontharder?

Waterontkalkerskopen.nl vindt een hoge aanschafprijs van een waterontharder onzin. Voor maar €159 kan je genieten van zacht water, heb je geen last van de kalkaanslag en bespaar je wel tot €500 per jaar op je energierekening.

Schuiven naar boven
BEL ME NU
+
Bel mij!