Einde Kalkaanslag
100 dagen geld terug garantie
Goedkoop, eenmalig €159
Onderhoudsvrij

Aquamag 7000

Last van kalk in het drinkwater uit de kraan? Je hoeft je geen zorgen meer te maken, de Aquamag 7000 (opvolger van de Magiko 5000) is de meest eenvoudige manier om kalk af te komen. We hebben de Aquamag 7000 voor een zeer scherpe prijs in de markt, het kost namelijk maar 159 euro. Dit is op het moment de meest krachtige magneet voor het ontharden van water. Deze magneet heeft de kracht om de kalkdeeltjes uit elkaar te trekken in de losse mineralen calcium en magnesium, dit betekend dat je geen nare effecten meer hebt van kalk. Dit is de beste en voordeligste manier om uw water te ontharden.

Voordelen van 123-waterontharders.nl

– Goedkoop: Eenmalig €159
 In 6 a 8 weken optimaal resultaat
– Vermindering energiegebruik
– Langere levensduur apparaten
– Zorgeloos proberen

– Voor elk huistype
– Makkelijk te installeren
– Kalkaanslagvermindering tot 85%
– Gratis bezorging
– Geen onderhoudskosten

Voordelen van de Aquamag 7000 als wateronthard alternatief

Door gebruik te maken van de Aquamag 7000 waterontharder alternatief maak je gebruik van alle voordelen van de waterontharder alternatieven. Na 6 a 8 weten is de opgehoopte kalk in de leidingen weg gesleten en zal de werking optimaal zijn. Vanaf dit moment ga je zeker merken dat het water zachter is, waardoor je geen last hebt van kalk. Wij vinden dat je genoeg tijd moet hebben om het uit te proberen, omdat wij weten dat het werkt geven we je 100 dagen de tijd om het te proberen. Op deze manier kan u het gerust uittesten en zal u zeker resultaat opmerken. Mocht het niet naar verwachting zijn, kan het geretourneerd worden met een terugbetaling van het volledige aanschafbedrag. Met De Aquamag 7000 kan u tot wel €500 besparen op energie en schoonmaakproducten.

Aquamag 7000

De Aquamag 7000 waterontharder alternatief is het geschikte systeem voor het gehele huis.

Prachtig Druppel Helder Onthard Water, waterontharder kopen
Glas Onthard Water Geschonken

Prijs Aquamag 7000

Waterontkalkerkopen vindt een hoge aanschafprijs van een waterontharder onzin. Voor maar 159 kan je genieten van zacht water, heb je geen last van de kalkaanslag en bespaar je wel tot €500 per jaar op schoonmaakmiddelen en je energierekening.

Schuiven naar boven